logo 620px

  

 

Kompanija

1965 godine osnovana kao mala porodicna zanatska radnja. Davne 1990 godine pokreće proizvodnju pvc kesa za potrebe najvećih proizvodjaca na podrucju tadasnje Jugoslavije izmedju ostalih i za potrebe "Industrije precizne mehanike - IPM" iz Beograda. Hemkos uvek napreduje prema novim poslovnim mogućnostima i izazovima i teži daljem razvoju. Unapređujemo se stalno – učimo od drugih i kroz sopstvena iskustva. Naša firma se vodi principima poslovne etike i teži ostvarivanju održivih i dugoročnih prednosti i dobrih rezultata. U skladu sa time, Hemkos želi da postavi i dobre principe i standarde rada u poslovanju.Sagledavamo stvari iz tuđe perspektive i otvoreni smo za savete i kritike jer su one često izvor korisnih informacija.Fleksibilni smo, prilagođavamo se i odgovaramo na potrebe tržišta i društva.Probleme vidimo kao izazove i mogućnost za razvoj i rešavamo ih konstruktivno.Naša kompanija nudi profesionalnu uslugu, kontinuirano i sigurno snabdevanje.Svoj uspeh Hemkos gradi na stalnoj komunikaciji sa kupcima, prepoznavanju njihovih želja i potreba, te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svetskim trendovima. I tako već tri generacije ...

Misija 

Prepoznatljiv spoj tradicije i modernog pri pružanju profesionalne usluge i kvalitetnih proizvoda našim klijentima oslanjajući se na znanja i stručnost našeg kadra. Naša misija je da kvalitetnim proizvodima i stručnom uslugom garantujemo pozitivno iskustvo klijenata i zadovoljenje svih zahteva kupaca. Instistiramo na važnosti profesionalnog odnosa i neprestane edukacije zaposlenog osoblja, a sve u cilju što uspešnije saradnje sa našim klijentima.

Vizija 

Vizija Hemkos-a jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu.Osnova naše vizije su stalno kretanje i pozitivne promene, učenje, usavršavanje rada i ulaganje u ljude, vođeno optimizmom, kreativnošću, ambicijama i odgovornošću. Standardi koje smo postavili na početku i od kojih nećemo odustajati jesu da naši kupci zaslužuju samo najbolje.

Moto 

50 godina svog postojanja investirali smo u stvaranje imena i reputacije, jedinstvenih u našem regionu. Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. Jednostavna formula:  Vaše zadovoljstvo = naš uspeh!

Cilj 

Naš osnovni naš cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama. 

 

 

 

Resenje o osnivanju

Rešenje o osnivanju iz 1965. godine